Bitcoin Cash Koers

Bitcoin Cash kan gezien worden als een afsplitsing van de originele Bitcoin, waardoor recentelijk een aantal belangrijke ontwikkelingen op de cryptocurrencymarkt zijn doorgemaakt. Bitcoin Cash is naast de originele Bitcoin komen te staan, beide digitale munten maken daardoor een interessante ontwikkeling op de beurs door. Hierdoor is de Bitcoin Cash koers sterk gerelateerd aan die van de Bitcoin. Vooralsnog lijkt het erop dat de twee varianten beide levensvatbaar zijn en een goede investering kunnen blijken. Dergelijke afsplitsingen zijn niet geheel nieuw, dergelijke ontwikkelingen worden ook wel een fork genoemd. Een groep miners stapt op dat moment over naar nieuwe software waardoor er een nieuwe ontwikkeling in de cryptocurrency ontstaat en een aantal voordelen zich aandienen.

Maar hoe de Bitcoin Cash koers zich verder gaat ontwikkelen blijft de vraag…

Bekijk hier de Bitcoin Cash koers:

Let op! Dit is geen financieel advies. Er zijn risico’s verbonden aan het investeren / kopen / verkopen van cryptocurrencies (waaronder Bitcoin Cash).

De voordelen van Bitcoin Cash

De verklaring achter de ontwikkeling van Bitcoin Cash heeft niet alleen betrekking op de nieuwe software die door de miners wordt gebruikt. Door de fork is ook de aandacht voor de digitale munt weer toegenomen, hetgeen van groot belang is omdat op deze wijze het vertrouwen in de cryptomunt sterk blijft. De originele Bitcoin werd steeds minder gemakkelijk gevonden door miners. De kosten voor betalingen liepen daardoor steeds hoger op. Als gevolg nam het vertrouwen van de consument flink af. Met de ontwikkeling van Bitcoin Cash is deze trend echter omgedraaid en is het uiteindelijk gemakkelijker geworden om transacties te doen. Deze stap is de belangrijkste vooruitgang.

Toekomst van Bitcoin Cash koers

Bitcoin Cash is op dit moment gloednieuw, maar dat betekent dat er nog wel enkele vragen bestaan over de toekomst van de nieuwe currency en hoe deze zich gaat ontwikkelen. Vooralsnog bestaat Bitcoin Cash daardoor in de eerste plaats naast de originele Bitcoin. Het kan echter ook zo zijn dat Bitcoin Cash, ook wel BCC genoemd, in de komende tijd een eigen ontwikkeling zal doormaken. De cryptomunt zal zich dan steeds verder af bewegen van Bitcoin. Wel zijn beide cryptocurrencies gestoeld op dezelfde de basis. Ze moeten worden gemined en worden beheerd door een decentraal netwerk, deze kenmerken zijn immers de belangrijkste voordelen die cryptocurrency te bieden heeft.

Verhandel GRATIS €1000 aan crypto

Meld je nu aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week over de eerste €1000 euro aan crypto geen handelskosten!