Jack Dorsey Hints bij Lightning Network Integration op Twitter

Jack Dorsey, CEO van Twitter, wees op de mogelijkheid om Lightning Network te integreren in Twitter gisteren. Dorsey antwoordde een Tweet van een volgeling die zei dat het een kwestie van tijd was om dit een feit te zijn. Dorsey is een grote Bitcoin voorstander en heeft uitgebreid Bitcoin functionaliteit naar een andere van zijn bedrijven, Square. Jack Dorsey Hints op Twitter/Lightning Network Integration Jack Dorsey heeft gisteren getipt over de mogelijkheid om Lightning Network te integreren in Twitter. Dorsey verklaarde dat het slechts een kwestie van tijd was om dit te laten gebeuren, het beantwoorden van een volgerstweet. Interessant, het gesprek begon rond een app genaamd Sphinx. De app maakt gebruik van Lightning Network als een manier om berichten tussen een set gebruikers en voor betalingen door te geven. Lightning Network is een tweede laag protocol voor het faciliteren van betalingen in Bitcoin. Het werd ontworpen in 2016 als een manier om schaalbaarheid voor microbetalingen te bereiken. Het ontwikkelen van het netwerkconcept in de echte wereld kostte echter enige tijd. Nu zijn er Lightning Network implementaties die meestal functioneel zijn, zij het met enkele beperkingen. De integratie knik kan meer betekenen dan men zou denken. Bluesky, de gedecentraliseerde social media protocol Twitter is aan het bouwen, kan Lightning Network als meer dan een betaalmethode omvatten. Op dezelfde manier dat Sphinx chat het gebruikt, kan het worden gebruikt om de ruggengraat van een nieuwe architectuur te worden. Dit zou ook kunnen helpen bij het vinden van gedecentraliseerde oplossingen voor censuurproblemen. Twitter verboden voormalige president Trump vorig jaar, bijvoorbeeld, ontwaken van zorgen over de ongecontroleerde kracht van het platform. Alleen een kwestie van tijd Dit is niet de eerste keer dat Dorsey zo’n aankondiging heeft gedaan. Terug in 2019 gaf de ondernemer een hint naar de integratie van Lightning Network for Cash App. Cash App is een service die wordt geleverd door Square, die klanten in staat stelt om Bitcoin rechtstreeks te kopen. De verwijzing werd gemaakt in een podcast samen met Elizabeth Stark, CEO van Lightning Labs. Echter, het bedrijf heeft nog steeds niet geïntegreerd Lightning Network in de app. Integendeel, Cash App verhoogde de minimale Bitcoin opname limiet van 10K tot 100K satoshis afgelopen april, volgens Bitcoin Magazine. Toch, Bitcoin is een groot element van Dorsey… bedrijven en dit zal waarschijnlijk niet snel veranderen. Dorsey ook onlangs aangekondigd Square zou kunnen ploeteren in de hardware portemonnee business.