WhiteBIT lanceert WhiteSwap DEX

PERSBERICHT. TALLINN, Estland, 10 november 2020 – Toonaangevende cryptocurrency-exchange WhiteBIT heeft WhiteSwap gelanceerd, een gedecentraliseerde exchange (DEX) op Ethereum die controle geeft aan de gemeenschap. WhiteSwap streeft ernaar om Uniswap V2 te verbeteren door 87% van de governance-tokens aan de gemeenschap te geven, een openbaar verwervingsschema voor team- en adviseurstokens te publiceren en een ketenoverschrijdende oplossing te plannen.
Ga hier naar de WhiteSwap DEX: https://ws.exchange/
“De DeFi (DEX) -markt heeft twee zwakke punten: de eerste is dat projecten niet echt gedecentraliseerd zijn, en de tweede is dat er maar heel weinig fatsoenlijke slimme contractontwikkelaars op deze planeet zijn. WhiteSwap probeert dit op te lossen: we zijn volledig gedecentraliseerd. Onze talenten hebben hun waarde bewezen als ontwikkelaars in de cryptocurrency-markt gedurende de afgelopen 5 jaar. ”
– Vladimir Nosov, CEO van WhiteBIT
Hoe is WhiteSwap anders?
WhiteSwap is een geautomatiseerde marktmakende (AMM) gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) die momenteel op de Ethereum-blockchain staat, afgesplitst van Uniswap V2. De decentralisatie van Uniswap V2 is publiekelijk in twijfel getrokken, vooral omdat het team en de investeerdersfondsen van Uniswap geen lock-up- of verwervingsschema hebben. In tegenstelling tot Uniswap zijn WhiteSwap-governance-tokens (WSE) vergrendeld op slimme contracten en zullen ze in de loop van de tijd in omloop worden gebracht (zie de sectie “WSE-tokendetails” voor toewijzing en verwervingsschema).
Vanaf het begin kan de slimme contractcode van WhiteSwap worden geüpgraded door een bestuursstemming. Om de functionaliteit te verbeteren, is WhiteSwap ook van plan om zo snel mogelijk een cross-chain oplossing te implementeren (waarschijnlijk via Polkadot).
Bestuur
WSE-houders zullen onmiddellijk eigenaar zijn van:

WhiteSwap-governance (implementeert updates voor de protocolfunctionaliteit)
WSE gemeenschapskas
De protocolvergoedingsschakelaar
WhiteSwap Standaard Tokenslijst

De initiële governance-parameters zijn als volgt:

0,5% van het totale aanbod van WSE (gedelegeerd) om een ​​bestuursvoorstel in te dienen
4% van het WSE-aanbod vereist om ‘ja’ te stemmen om het quorum te bereiken
7 dagen stemperiode
2 dagen vertraging bij uitvoering

WhiteSwap Governance Discourse Portal: https://gov.ws.exchange/
WhiteSwap Governance Stemportaal: https://ws.exchange/vote
WSE-tokengegevens
WSE-token contractadres: 0x97a527283C6C6E6b9D82fdC720496B8873EC86a0
1 miljard WSE is geslagen bij het ontstaan ​​en zal in de loop van vier jaar toegankelijk worden. Een eeuwigdurende inflatie van 2% per jaar begint na vier jaar, wat zorgt voor voortdurende deelname aan en bijdrage aan WhiteSwap.
De initiële toewijzing voor vier jaar is als volgt:

87% voor leden van de WhiteSwap-gemeenschap: 870.000.000 WSE
10% aan teamleden met een onvoorwaardelijke periode van vier jaar: 100.000.000 WSE
3% aan adviseurs met een onvoorwaardelijke periode van vier jaar: 30.000.000 WSE

Team- en adviseurstokens zijn onderhevig aan verwerving volgens het volgende verwervingsschema:
Toewijzing van teamgelden
(Jaar – Fondstoewijzing – Uitkeringspercentage)
Jaar 1 – 50.000.000 WSE – 50%
Jaar 2 – 16.666.667 WSE – 16,67%
Jaar 3 – 16.666.667 WSE – 16,67%
Jaar 4 – 16.666.667 WSE – 16,67%
Advisor Fondstoewijzing
(Jaar – Fondstoewijzing – Uitkeringspercentage)
Jaar 1 – 7.500.000 WSE – 25%
Jaar 2 – 7.500.000 WSE – 25%
Jaar 3 – 7.500.000 WSE – 25%
Jaar 4 – 7.500.000 WSE – 25%
WSE Community Treasury
WSE zal op continue basis worden toegekend aan de Governance Treasury volgens het volgende schema.
(Jaar – Communautaire schatkist – Distributie%)
Jaar 1-348.000.000 WSE – 40%
Jaar 2 – 261.000.000 WSE – 30%
Jaar 3 – 174.000.000 WSE – 20%
Jaar 4 – 87.000.000 WSE – 10%
Een eerste fase van liquiditeitsmining begint op 10 november 2020, 10:00 uur UTC. De eerste fase loopt tot 10 januari 2020, 10:00 uur UTC, waarbij 45.000.000 WSE wordt toegewezen en zich richt op negen handelspools. De resterende tokens voor gemeenschapskas worden toegewezen op basis van bestuursvoorstellen die door stemming zijn goedgekeurd.
Over WhiteBIT
WhiteBIT is een gecentraliseerde crypto-to-fiat-uitwisseling met een team van 80+ leden. Op de datum van deze publicatie heeft WhiteBIT meer dan 300.000 gebruikers in Europa, Azië en de GOS-landen en partners als Dash, Tron, Matic en anderen. De hoogste prioriteit van WhiteBIT is veiligheid. Het ondersteunt meer dan 160 handelsparen met crypto en fiat met een van de laagste handelskosten in de branche.
Sociale links:
WhiteSwap Nieuws
WhiteSwap Chat
WhiteSwap Twitter
WhiteBIT Facebook
Mediacontact: [email protected]

Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen due diligence doen voordat ze actie ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn gelieerde ondernemingen of diensten. Bitcoin.com is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten die in het persbericht worden genoemd.

De post WhiteBIT lanceert WhiteSwap DEX verscheen voor het eerst op Bitcoin News.

lars