VIC Rewards en XcelTrip gaan de wereldwijde wellness- en vitaliteitsmarkt opnieuw definiëren

PERSBERICHT. Dr. Richard Satur, CEO van VIC Rewards, en Gyanendra Khadka, CEO van XcelTrip, werken samen om in eerste instantie de inzet te verhogen van ASEAN, Indiase en Koreaanse wellness- en vitaliteitsruimten; voordat ze de wereldwijde marktplaats voor medisch toerisme betreden.
XcelTrip met meer dan 2,4 miljoen hotels en 450+ vluchten wereldwijd, is al een indrukwekkend online reis-OTA-platform. VIC Rewards, aan de andere kant, bouwt ook aan zijn enorme aanwezigheid in de ASEAN-regio. Via hun VIC Marketplace voorspelt het bedrijf dat het in 2021 meer dan 500 handelaars in dienst zal nemen, met name in het product- en servicesegment Wellness, Welzijn, Anti-Aging en Vitality. Om de mogelijkheden op het gebied van wellness en medisch toerisme in de ASEAN, Koreaanse en Indiase regio’s aan te pakken, zullen XcelTrip en VIC Marketplace integreren. Door hun samenwerking kunnen consumenten vluchten en accommodatie boeken, en krijgen ze toegang tot verbeterde Vitality-pakketten met aanvullende op maat gemaakte wellnessproducten en -diensten.
“De totale bevolking van India, Korea en de ASEAN-regio is meer dan 2 miljard. Dat is ¼ van de wereldbevolking! Zion Market Research voorspelt dat de wereldwijde markt voor medisch toerisme tegen het einde van 2024 een omzet van ongeveer 28 miljard dollar zou kunnen genereren. Van de naar schatting 11 miljoen medische consumenten wereldwijd reist bijna een derde momenteel alleen naar Zuidoost-Azië. Zuid-Korea is ook een van de meest populaire bestemmingen voor medisch toerisme ter wereld. Vanaf 2018 bedroeg het cumulatieve aantal patiënten dat Korea bezocht meer dan twee miljoen, waarbij medische diensten steeds populairder werden. Volgens cijfers van het Indiase Ministerie van Toerisme zou de medische toerisme-industrie in India tegen 2020 met 200% kunnen groeien tot $ 9 miljard. Dit is een enorme marktkans voor XcelTrip en VIC Marketplace. Met gemeenschappelijke visies om blockchain en AI te gebruiken, om meer transparantie, kansen en beloningen voor consumenten te bieden, bevinden XcelTrip en VIC Marketplace zich in een uitstekende positie om een ​​groot aantal consumenten aan te trekken voor hun gecombineerde aanbod van digitaal medisch-toerisme “, zegt Dr. Richard Satur.
“We hebben een uitgebreide marktplaatsoplossing. XcelTrip biedt 50+ categorieën en 20.000+ producten aan. Met VIC Marketplace zijn we nu in staat om meer consumentenwaarde te bieden. De Vitality-pakketten bestaan ​​uit vluchten, accommodatie en wellnessproducten en -diensten. Stel u voor dat u een pakket op maat kunt maken dat specifiek aansluit op uw planning, budget, vereisten, zorgdoelen en doelen. Dat is een krachtige boodschap voor alle mensen, waar ter wereld ze ook wonen. Via ons zouden consumenten en reizigers in staat moeten zijn om een ​​vitaliteitspakket samen te stellen dat op hun behoeften is gericht, in plaats van alleen maar een generiek reisaanbod te accepteren. Stel u verder voor dat het gecombineerde platform u na uw reis andere betere mogelijkheden kan voorstellen om uw gezondheid te verbeteren. Met behulp van blockchain-technologie biedt VIC Loyalty Rewards dergelijke voordelen aan mensen over de hele wereld ”, zegt Gyanendra Khadka.
VIC Rewards en XcelTrip hebben samen een community die momenteel ruim 750.000 telt en gestaag groeit. De VIC Rewards-gemeenschap staat te popelen om hun loyaliteit te verkrijgen via hun gezondheidszorg en XcelTrip en VIC Marketplace zullen hen binnenkort in staat stellen hun zuurverdiende loyaliteitsbeloningen voor de gezondheidszorg te besteden aan hun op maat gemaakte Vitality-pakketten. De gecombineerde blockchain-oplossingen stellen consumenten in staat om hun gezondheidszorgstatus te gebruiken om deel uit te maken van een groeiend community-gestuurd DeFi-protocol. Dit betekent dat consumenten hun gezondheidszorg ook kunnen gebruiken om te helpen met andere DeFi-gerelateerde producten en diensten, zoals verzekeringen, aankopen en leases van medische apparatuur en zelfs leningen, en waarom niet! VIC Rewards is ervan overtuigd dat de gezondheidszorg van consumenten een waardevol bezit is. In een DeFi-omgeving moet hun gezondheidszorgstatus worden gebruikt om betere opties, kosten en voordelen voor henzelf en hun gezinnen te stimuleren. Gezondheidszorg zou door consumenten als waardevol moeten worden beschouwd als hun bankrekeningen. Consumenten kunnen en moeten hun gezondheidszorg vanaf de dag dat ze worden geboren en voor altijd als een voordeel gebruiken. Dit bezit is van hen en neemt in de loop van de tijd alleen maar toe door hun bestaan ​​en natuurlijk door zich aan gezond gedrag te houden. Het leven van de consument zal waarde voor hen creëren.
De bedrijven zijn nu begonnen met de platformintegratie om hun visie op het aanbod van vitaliteitspakketten tegen het einde van 2020 online te zetten via XcelTrip en VIC Marketplace. Deze pakketten zullen helpen om vitaliteitskansen te bieden aan alle consumenten, aangezien de wereld COVID wereldwijd blijft aanpakken. Nu, meer dan ooit, moeten mensen hun vitaliteit waarderen en verbeteren. Consumenten moeten worden voorzien van platforms en tools waarmee ze oplossingen op maat kunnen maken die aan hun specifieke behoeften voldoen. VIC Marketplace en XcelTrip zullen, samen met hun gecombineerde blockchain-platforms, producten en diensten, voldoen aan de behoeften van de consument en hen in staat stellen om verschillende betalingsopties te gebruiken om aan hun specifieke budgetten te voldoen.
Voor meer details kunt u contact opnemen met;
Suvrangsu Das
Marketing Manager
[email protected]
Jenny Willis
Directeur
[email protected]
Ondersteunende link
https://www.xceltrip.com

Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen due diligence doen voordat ze actie ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn gelieerde ondernemingen of diensten. Bitcoin.com is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten die in het persbericht worden genoemd.

De post VIC Rewards en XcelTrip zijn ingesteld om wereldwijde wellness- en vitaliteitsmarkten opnieuw te definiëren, verschenen voor het eerst op Bitcoin News.

lars