Yearnify Finance (YFY) Next Generation Decentralized Finance Project, Token Pre-sale is nu live

PERSBERICHT. Yearnify Finance is een gemeenschapsgericht DeFi-project, gemodelleerd om de succesvolle functies van Yearn Finance (YFI) te gebruiken en deze te verbeteren, we streven ernaar om de echte waarde van yield farming financiering toegankelijk te maken voor alle gebruikers, we bieden de meest veilige en een eenvoudige manier om betrouwbare opbrengsten te verdienen met uw vermogen.
Yearnify Finance is een krachtig DeFi-platform dat zich richt op uitzetten, landbouw, lenen en hypotheek. Ons platform is krachtig genoeg vanuit het oogpunt van schaalbaarheid, interoperabiliteit, ontwikkelbaarheid en beheer om de visie van Web3 te helpen realiseren die erop gericht is meer waarde voor een investering te krijgen,
Wat is de missie van Yearnify Finance?
We bouwen een transparant, beveiligd, gebruiksvriendelijk en eenvoudig platform voor opbrengstlandbouw, dat de YFY-houders de mogelijkheid zou bieden om te profiteren van verschillende platforms van Yearnify Finance.
Het Yearnify Finance-uitzetplatform stelt beleggers in staat om een ​​rendement te behalen op YFY-token, door te storten en het bedrag te selecteren dat u wilt inzetten, u krijgt een APR van 29% en deze kan op elk moment worden ontgrendeld en u krijgt ook een FYFY-tokenbeloning.
Lenen – YFY biedt u het hoogste rendement op de huidige markt, tot 29% APR voor ondersteunde munten (DAI, USDC, USDT, TUSD, BUSD, PAX) STAKING – Zet YFY in en verdien 29% APR, YFY kan op elk moment worden ontgrendeld zonder enige slotperiode of andere obstakels onderweg.
Yield Farming – Het is simpelweg gebaseerd op een boer die al zijn gewassen plant en oogst. Hoe meer u bewerkt, hoe meer u oogst, hoe meer u investeert, hoe meer winst u maakt. Met YFY kun je optimaal genieten van Yield Farming.
Yearnify Exchange – Wissel uw activa uit zonder iets naar iemand te verzenden of zonder angst voor verlies.
Dapps – Yearnify ontwikkelt ook hun eigen Dapp die draait op het Ethereum Network, waardoor gebruikers deze kunnen gebruiken vanuit hun favoriete wallet (Trust wallet, MEW, Metamask etc.) om hun gedecentraliseerde ecosysteem te doorzoeken en te gebruiken.
Token verkoop:
Het feit dat Yearnify uniek maakt, is het beperkte tokenaanbod. Over een beperkte voorraad gesproken, slechts 29.000 geslagen YFY zullen via onze Airdrops en Pre-sale aan de gemeenschap worden gedistribueerd.
Yearnify Finance heeft ook enkele grote aankondigingen gedaan, zoals het voor het einde van het jaar laten noteren van hun YFY-token op beurzen zoals Uniswap, Kucoin en Hotbit met een initiële noteringsprijs van 3200 $ per YFY-token.
Voorverkooplink: https://yearnify.com/index.php/pre-sale-yfy-token/
Voorverkoop stappen:
Ga naar de YFY-voorverkooplink, sluit vervolgens je metamask aan, maak je ETH gereed, voeg het bedrag toe dat je wilt kopen en druk op YFY kopen, als je geen metamask hebt, volg dan de instructies hier https://telegra.ph/YEARNIFY-FINANCE -VOORVERKOOP-IS-LIVE-10-18
Yearnify Finance Tokenomics:
Tokentype: ERC-20
Token-symbool: YFY
Tokennaam: Yearnify Finance
Contract: 0xb9ae6fe574982e891666a5b1c2b33e79eb5dabb5
Totaal aanbod: 29.000 YFY
Circulerend aanbod: 12.000 YFY
Initiële Uniswap-liquiditeit: 9.000 YFY
YFY voor voorverkoop: 8.000 YFY
Teamtokens: 500 YFY
Marketing en ontwikkeling: 2000 YFY
Airdrops: 8.000 YFY
Yearnify Finance-gemeenschap:
Website: https://yearnify.com
Telegram Group – https://t.me/yearnify
Telegram-kanaal – https://t.me/yearnifynews
Officiële twitter: https://twitter.com/yearnify
E-mail: [email protected]

Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen due diligence doen voordat ze actie ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn gelieerde ondernemingen of diensten. Bitcoin.com is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerdelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten die in het persbericht worden genoemd.
Het bericht Yearnify Finance (YFY) Next Generation Decentralized Finance Project, Token Pre-sale is Now Live verscheen voor het eerst op Bitcoin News.

lars