Grijstinten voegt in slechts 24 uur $ 300 miljoen toe aan cryptocurrency-activa onder beheer

Grayscale Investments zei donderdag dat het in de afgelopen 24 uur $ 300 miljoen aan netto activa onder beheer (AUM) heeft toegevoegd.

Volgens een tweet van Barry Silbert, chief executive officer van de Digital Currency Group, het moederbedrijf van Grayscale, heeft het bedrijf nu een recordbedrag van $ 7,3 miljard aan beheerd vermogen.
De grootste dagelijkse stijgingen werden gerapporteerd in de Litecoin Trust, waarvan de waarde met 8% steeg tot $ 34,3 miljoen.
Het bitcoin-vertrouwen blijft de grootste portefeuille van Grayscale, met een stijging van 4% tot $ 6 miljard. De ETH- en BCH-trusts stegen respectievelijk 4,9% en 4,6%. Anderen wonnen tussen 2% en 6%.
Grijsschaal profiteerde van de stijgende institutionele interesse in bitcoin. Paypal’s onverwachte duik in crypto deze week lijkt de markten te hebben verlicht.
De aankondiging duwde de prijs van bitcoin woensdag boven $ 13.000, een hoogste punt in 2020 – en daarmee de waarderingen van Grayscale’s trusts.
De $ 300 miljoen toegevoegde grijstinten vertegenwoordigen een aanzienlijke toename ten opzichte van de $ 1,05 miljard aan investeringen die het gedurende een volledige periode van 90 dagen in het derde kwartaal van 2020 heeft verzameld.

Aangezien de interesse van bedrijven in bitcoin blijft toenemen, wordt verwacht dat institutionele investeerders, zoals Grayscale, een enorme groei zullen blijven doormaken.

De post Grayscale voegt in slechts 24 uur $ 300 miljoen toe aan cryptocurrency-activa onder beheer, verscheen voor het eerst op Bitcoin News.

lars