NIX Bridge Token, de toegangspoort tot Private DeFi – nu live voorverkoop

Het is onmogelijk geworden om de cryptocurrency-markt zonder DeFi voor te stellen. De exponentiële groei die dit veld doormaakt, heeft ook de belangstelling gewekt bij degenen die zich zorgen maken over de staat van privacy. NIX Platform heeft onlangs een unieke vooruitgang aangekondigd op het gebied van privacy door de NIX Bridge-oplossing voor tokenized chains en DeFi-applicaties te ontwikkelen in samenwerking met Blockchain Foundry. De NIX Bridge zal de basis leggen voor echte zero-knowledge proof interoperabiliteit binnen en tussen gehele blockchains en assets, en zal de aanwezigheid en bekendheid van NIX Platform op nieuwe onthullende markten aanzienlijk vergroten.
De volgende stap in de evolutie van het NIX-ecosysteem is de lancering van NIX Bridge Token (NBT), waarmee de ontwikkeling van oplossingen wordt vergemakkelijkt die hun privacytoolkit verbinden met de snelgroeiende wereld van gedecentraliseerde financiering.
NBT is de gestimuleerde ruggengraat van de NIX Bridge DAO (Decentralized Autonomous Organization) en biedt de financiering die nodig is voor de ontwikkeling en marketing van een reeks reguliere multi-chain privacy-dApps.
Kenmerken van NBT
► Fondsen DApp-ontwikkeling op de NIX Bridge-infrastructuur
► Incentives zorgen voor betrokkenheid van bestuursvoorstellen
► Liquiditeitsverschaffers ontvangen treasury-incentives
► NIX-privacyvergoedingen worden gedeeld met liquiditeitsverschaffers
► Deflatoire economie die zowel de landbouw als het bestuur ondersteunt
Token-statistieken

30% – Toewijzing voorverkoop
30% – Liquiditeitsincentives
25% – Ontwikkeling
10% – Team
5% – Initiële liquiditeit (voor altijd vergrendeld)

Voorverkoop Info
NIX Platform maakt de NIX Bridge Token (NBT) toegankelijk door een exclusieve voorverkoop te houden via bounce.finance van 15 OCT 18:00 UTC – 22 OCT 18:00 UTC. Nadat de voorverkoop is voltooid, wordt het NBT / ETH-paar genoteerd op Uniswap, wordt de initiële liquiditeit voor altijd vergrendeld en wordt de handel ingeschakeld om de eerlijkst mogelijke lancering te garanderen.

1 ETH = 7,2 NBT

Zachte dop = 1.500 ETH

Harde dop = 2500 ETH
Voorverkooptoewijzing = 18.000 NBT
Max. Aanbod = 60.000 NBT

Onverkochte tokens = proportioneel branden

Individueel kapje = geen max

Voorverkooplocatie = bounce.finance

Ga voor meer informatie naar https://bridge.nixplatform.io. Voorverkoop is LIVE – en er is een bonus van 5% in NBT voor de eerste 100 deelnemers.
Links naar de community:
Website: https://bridge.nixplatform.io
Discord: https://discordapp.com/invite/HGuvDTW
Telegram: https://t.me/nixplatform
Twitter: https://twitter.com/nixplatform
Middel: https://medium.com/@nixplatform

Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen due diligence doen voordat ze enige actie ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn gelieerde ondernemingen of diensten. Bitcoin.com is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerdelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten die in het persbericht worden genoemd.

De post NIX Bridge Token, de Gateway to Private DeFi – Presale Now Live verscheen voor het eerst op Bitcoin News.

lars