DiFy.Finance (YFIII) is een in-ontwikkeling software-vork van Yearn.Finance (YFI)

DiFy.Finance is, net als YFI, het platform waarop het is gebaseerd, een omgeving van gedecentraliseerde financieringsaggregatoren (DeFi): het stelt gebruikers in staat om het ecosysteem van liquiditeit te voorzien door hun cryptocurrency-tokens in een slimme contractkluis te parkeren en in ruil daarvoor rente te verdienen .
Doordat YFIII-gebruikers een aggregator van kredietverstrekkingsdiensten zijn, kunnen zij hun renteopbrengsten op een geautomatiseerde manier optimaliseren door hun investeringen vaak opnieuw in evenwicht te brengen tussen de beschikbare opties.
Wat maakt DiFy.Finance uniek?
DiFy.Finance maakt deel uit van de grotere trend van gedecentraliseerde financiering: een industrie die zich richt op het bouwen van gedecentraliseerde financiële instrumenten bovenop bestaande slimme contract-geactiveerde cryptocurrencies. Deze instrumenten omvatten kredietverlening aan cryptocurrency, verzekeringen, gedecentraliseerde beurzen en andere use-cases.
Vanaf oktober 2020 is het een snelgroeiende industrie met meer dan $ 10 miljard aan geblokkeerde activa, tegen iets meer dan $ 500 miljoen in oktober 2019.
YFIII is specifiek een aggregator van cryptocurrency-uitleenplatforms, hetzelfde als het platform waarvan het werd geforkt – yearn.finance. Hiermee kunnen gebruikers hun cryptocurrency storten, die wordt omgezet in yTokens – on-blockchain-verplichtingen die worden beveiligd door onderpand in een andere cryptocurrency. Deze tokens worden vervolgens automatisch geparkeerd in verschillende DeFi-uitleendiensten om de winst van de kredietverstrekkers in de vorm van rente te maximaliseren.
Het unieke voordeel van YFIII, en de reden om afstand te nemen van YFI, is het bieden van een meer geoptimaliseerde cryptolening-ervaring voor mobiele platforms.
Hoeveel DiFy.Finance [YFIII] -munten zijn er in omloop?
Het maximale aanbod van YFIII is beperkt tot 30.000 tokens, die allemaal openlijk zullen worden verdeeld onder de directe deelnemers van het ecosysteem zonder voorverkoop / ICO-fase. Volgens het team achter het project is geen van de YFIII-tokens vooraf toegewezen aan de teamleden.
Hoe wordt het DiFy.Finance-netwerk beveiligd?
YFIII is, net als het project waarop het is gebaseerd – yearn.finance – bovenop de Ethereum-blockchain gebouwd, wat betekent dat het netwerk wordt beveiligd door dezelfde hashfunctie als ETH – Ethash. Ethash is een proof-of-work-functie die behoort tot de Keccak-familie van hashfuncties.
DiFy.Finance – Boerderij:
DiFy.Finance – Farm biedt cryptocurrency-houders de mogelijkheid om hun activa samen te voegen om een ​​grote hoeveelheid liquiditeit te bieden voor iedereen die deze activa wil ruilen, als tegenprestatie ontvangt hij een lucratieve beloning rechtstreeks in de portemonnee.
DiFy.Finance – Inzet:
Het is een modern platform waarmee houders van DiFy.Finance en YFIII-tokens hun activa kunnen opslaan in een speciaal ontworpen contract. Het opslagpercentage wordt automatisch ingesteld, afhankelijk van de prijs van de onderliggende activa en het aantal activa in de pool
DiFy.Finance – Lenen:
Het ecosysteem van DiFy.Finance leent – Leners kunnen activa lenen op een overcollateralized (eeuwigdurende) manier, door USDT (Tether), Ethereum (ETH) of DAI te selecteren, en YFIII verdienen als beloning voor het gebruik van het protocol.
DiFy.Finance – Stem:
DiFy.Finance – Vote biedt een gedecentraliseerd platform waarmee de gemeenschap on-chain stemmen kan uitvoeren. Al deze stemgegevens worden geregistreerd op blockchain die fungeert als een gedecentraliseerd, onveranderlijk grootboek, waardoor er geen plaats is voor bureaucratische manipulatie of manipulatie.
DiFy.Finance – Kluis:
DiFy.Finance – Vault is een protocol dat het boerenbedrijf automatiseert. Het maakt gebruik van AI en BigData om te zoeken naar innovatieve landbouwstrategieën, met als doel maximale opbrengst voor de gemeenschap te brengen.
Website: https://dify.finance
Twitter: https://twitter.com/dify_finance
UniSwap: https://app.uniswap.org/#/swap?outputCurrency=0x4be40bc9681d0a7c24a99b4c92f85b9053fc2a45&outputCurrency=ETH
Telegram: https://t.me/difyfinance
Coinmarketcap: https://coinmarketcap.com/currencies/dify-finance/

Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen due diligence doen voordat ze actie ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn gelieerde ondernemingen of diensten. Bitcoin.com is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten die in het persbericht worden genoemd.

De post DiFy.Finance (YFIII) is een in-ontwikkeling software-vork van Yearn.Finance (YFI) verscheen voor het eerst op Bitcoin News.