Grijstinten voegt $ 1 miljard toe aan cryptoproducten in Q3, ziet ‘ongekende vraag’ naar Bitcoin Cash

Grayscale Investments heeft een recordprestatie per kwartaal aangekondigd, met $ 1,05 miljard aan investeringen, voornamelijk van institutionele beleggers. Het bedrijf ziet ook een “ongekende vraag” naar bitcoin cash.
Recordkwartaal, meer dan $ 1 miljard toegevoegd
Grayscale Investments heeft woensdag zijn prestatie over het derde kwartaal gepubliceerd. Het bedrijf tweette:
We hebben zojuist onze grootste instroom op kwartaalbasis ooit geregistreerd – meer dan $ 1,0 miljard in 3Q20 – waarmee het het derde opeenvolgende recordkwartaal is. YTD-investeringen in de Grayscale-productfamilie hebben $ 2,4 miljard overschreden.
Concreet onthulde het bedrijf dat de totale investering in zijn producten in het derde kwartaal van 2020 $ 1,05 miljard bedroeg, waarbij het opmerkte dat het merendeel van de investeringen (81%) afkomstig was van institutionele beleggers, gedomineerd door hedgefondsen. In het derde kwartaal namen offshore-investeerders 57% van het nieuwe investeringskapitaal in hun producten voor hun rekening.
De totale investering in de producten van Grayscale bedroeg $ 2,7 miljard over de periode van 12 maanden die eindigde op 30 september, wat meer dan het dubbele was van de cumulatieve instroom van $ 1,2 miljard in de producten van het bedrijf van 2013 tot 2019.
Ongekende vraag naar 3 producten
Grijsschaal onthulde ook dat drie producten een “ongekende vraag” hebben gezien. Het bedrijf detailleerde: “ De producten van Grayscale’s Bitcoin Cash, Litecoin en Digital Large Cap [DLC] hebben allemaal een meer dan 10x groei van de instroom op kwartaalbasis gezien ”, en legt uit:
Ongekende vraag naar BCH, LTC en DLC… Gemiddeld zagen de bovengenoemde producten het premie-inkomen kwartaal op kwartaal met meer dan 1.400% toenemen.
“ Deze ontwikkelingen volgden op de verificatie van FINRA in juli dat de vereiste toewijding om te beginnen met het citeren van de bitcoin cash en litecoin-producten … was voltooid ”, legde het bedrijf uit.

Het totale nettovermogen onder beheer van Grayscale Investments bedraagt ​​sinds dinsdag $ 6,3 miljard. De Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) had de meeste activa onder beheer ($ 5.157 miljoen), gevolgd door de Ethereum Trust ($ 867,7 miljoen) en het Digital Large Cap Fund ($ 92,0 miljoen). Het bedrijf beschreef:
Investeerders lijken geïnteresseerd te zijn in digitale activa omdat ze het beter hebben gedaan dan de belangrijkste indices YTD.
Ondertussen kondigde het bedrijf dinsdag aan dat, net als GBTC, zijn Ethereum Trust de status had bereikt van een Securities and Exchange Commission (SEC) rapporterend bedrijf.

De post Grijstinten voegt $ 1 miljard toe aan cryptoproducten in het derde kwartaal, ziet dat ‘ongekende vraag’ naar Bitcoin Cash voor het eerst verscheen op Bitcoin News.

lars