Uncategorized

Max Keiser voorspelt $ 400.000 BTC on Alex Jones Show, Jones Vergelijkt Bitcoin om ‘Power of Fire’ From the Gods

Op het moment dat veel samenzwering-minded bitcoin liefhebbers hebben gewacht gisteren aangekomen bij Info Wars muckraker Alex Jones vergeleken bitcoin om een ​​“kracht van het vuur” begaafde van de goden aan de mensheid. De vetgedrukte commentaar vond plaats in het kader van een Max Keiser interview, waarin de Keiser Report gastheer uitgeroepen tot een nieuwe $ 400.000 doelstelling voor Bitcoin. De twee bespraken de vrijheid gesmeed eigenschappen van de permissionless geld, de mondiale economie, en het coronavirus verbinding.

Keizer voorspelt $ 400K Bitcoin, Jones Legt Initial terughoudendheid te springen in
“Ik ben het opvoeden van mijn officiële doelstelling voor de eerste keer in acht jaar,” Keizer zei Jones in een februari 17 video-interview. “Ik doe het verhogen tot $ 400.000.” De BTC maximalistische overgegaan tot beweren dat het niet te laat is om in de revolutionaire geld van de toekomst, en in feite, het is nog maar het begin. “Dus dit is uw nieuwe kans om de bitcoin fenomeen werk voor u, Alex Jones te maken.” Keizer verduidelijkt dat de $ 400K doelstelling is gebaseerd op de waarde van goud, en riep Bitcoin “gold 2.0.”

Voor zijn deel, Jones beweerde dat de reden dat hij nog niet in bitcoin gekregen voor de laatste tien jaar was een gebrek aan inzicht in deze volledig genoeg om te promoveren naar zijn publiek. Interessant is dat de Austin-gebaseerde libertaire gestopt Keizer zoals hij het noemde Bitcoin Cash en andere niet-BTC Cryptos een “scam” en zei:
Dit is uw mening, ik weet niet eens echt weten wie deze jongens zijn … Dat is een andere reden waarom ik weggebleven van het, het is allemaal de gevechten in de cryptocurrencies, ik hou niet van onderlinge strijd.
Op de show, Jones vertelde hoe hij bereikt om Keizer voor advies over het krijgen in bitcoin en zei: “Ik zou hebben gekregen die betrokken zijn bij Bitcoin en dingen die een lange tijd geleden. Nu is het geregeld uit, zul je het mij uitleggen?” Spannend als dit vooruitzicht groot is de kans voor vele fans, Keizer gebruikte een groot deel van het interview tijd (wanneer de twee waren niet vechten met Nerf geweren op de set of speels elkaar spottend) naar Bitcoin Core maximalism duwen, dus of Jones een evenwichtiger perspectief te vinden nog te bezien. Toch noemde de-husky geuit Austin samenzweringstheoreticus bitcoin potentieel te brengen economische vrijheid om de massa’s, de nadruk op:
Dingen zoals Bitcoin … Het is net als de kracht van het vuur, niet alleen maar met de goden, maar wordt gegeven aan Prometheus.
“Het is unconfiscatable,” Keizer bevestigd. Terwijl in de Griekse mythe Prometheus was eigenlijk een Titan die het vuur van de goden stal om te geven aan mensen, Jones’s punt is nog steeds volkomen duidelijk: Satoshi ‘gestolen’ economische soevereiniteit van de elite klassen, de centrale banken en toezichthouders, en gaf de mogelijkheid om iedereen via bitcoin.

Global Debt Bubble en Coronavirus Connection
Bitcoin is “geen George Soros samenzwering, geloof het of niet,” Keizer geribde Jones in een deel van het interview. Hoewel een groot deel van de zendtijd werd doorgebracht voor de grap, werden een aantal dwingende waarnemingen gedaan over de aard van Bitcoin en de ernstige toestand van de wereldeconomie.
Ten aanzien van de groeiende wereldwijde schulden zeepbel en centrale banken, Keizer beweerde dat “alle van de fouten die zijn gemaakt door de globalisten of Tim Cook of Jeff Bezos of wie dan ook worden gekocht van hen voor schatkistcertificaten en ze krijgen om hun zonden te wassen. Het is een enorme het witwassen van geld te werken bij de centrale banken, en zolang de rente nul is, is er geen kosten voor hen.” die dag en de effecten van coronavirus Connecting, Keizer verklaarde:
De vraag die altijd met het coronavirus is: het komt meer storend dan het vermogen van de centrale banken op papier het over met meer geld afdrukken. Dat is de enige vraag … De centrale banken hebben gezegd ‘je weet wat, dit is een ramp, dit is een ramp, alle van de toevoerleidingen zijn gaan worden onderbroken dus wat we moeten doen is dat we nodig hebben om meer geld te drukken. ‘

Bitcoin als Escape from Fiat Tirannie
Keizer ging uit te leggen dat, hoewel het geld levert rijzen de pan uit, het geld circuleert niet voor de gemiddelde persoon, die vervormen economische signalen, en waardoor overheden conclusie dat de inflatie is niet een kritiek punt, dat is oneerlijk. Hij merkt voorts op dat degenen die het dichtst bij de levering (de centrale banken dat fiat geld te maken) kopen doorgaans harde activa die zullen stijgen in waarde, zoals zeldzame kunstwerken, terwijl de opgeblazen en gedevalueerde munt maakt zijn weg naar de gemiddelde spender op een zeer langzame snelheid.
Jones waargenomen:
Omdat ze krijgen het eerste gebruik van het geld dat vervolgens maakt ze koningen.
“De mensen die het afdrukken van het geld behandelen iedereen als minder dan menselijk,” Keizer toegevoegd.
Moet Jones publiek innemen voor bitcoin zich in het belang van ontsnappende deze tirannen en centrale banken, een aanpak die leverages peer-to-peer-elektronisch geld als BCH, en niet alleen de “gouden 2.0” van tribalist maximalisme, zou de sleutel tot het behoud van waarde en de stemming van de heersende klasse van de macht met de dagelijkse uitgaven via bitcoin.
Wat zijn uw gedachten over de opmerkingen Jones en Keizer’s voorspelling? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

lars
Bitcoins Koers