Uncategorized

BCH Financiering Debat: Btc.top Founder stelt 2/3 Hash Stem en 6-maand Evaluatie

In de afgelopen dagen, hebben Bitcoin Cash voorstanders gedebatteerd over de infrastructuur Funding Plan (IFP) na Bitcoin ABC een aankondiging op de uitvoering van het plan in de komende software release gepubliceerd. Opnieuw werd het concept met gemengde reacties en de gemeenschap is ruzie over de situatie op forums en social media. Naar aanleiding van de reacties van de Gemeenschap om Bitcoin ABC’s blog post, Btc.top oprichter Jiang Zhuoer een bijgewerkte versie van het plan de volgende dag.
Ook lezen: 5% van de Block Rewards – Bitcoin ABC zal toevoegen Infrastructure Funding Plan in De Volgende Release
Bitcoin Cash Infrastructuur Funding Plan besprekingen voort te zetten als Jiang Zhuoer Publiceert bijwerken
Leden van de BCH gemeenschap zijn het bespreken van de meest recente informatie met betrekking tot de financiering van infrastructuur Plan (IFP) na Bitcoin ABC vertelde het publiek het zou worden uitvoering code voor het plan in de 0.21.0 ABC software release. Het plan had een paar wijzigingen in de voorstellen besproken voordat die slechts 5% van de coinbase beloningen opgenomen, een BIP-9 achtige wijze van stemming met drempel, en fondsen die kan gaan om “meer dan één project en kan je naar een van de vele in een witte lijst.” De whitelist ABC kwam met opgenomen donatie adressen voor een “algemeen fonds, Bitcoin ABC, Electron Cash en BCHD.”
Check out de recente video over de financiering van infrastructuur Plan van Bitcoin.com’s uitvoerend voorzitter Roger Ver.
Bitcoin.com’s uitvoerend voorzitter Roger Ver besprak het IFP onderwerp op Youtube en had een aantal bezwaren en vragen met betrekking tot de nieuwste IFP-update. Op een r / BTC forum post, Ver van Reddit rekening benadrukt: “Zoals het er nu uitziet, zal Bitcoin.com niet door te gaan met het ondersteunen van elk plan, tenzij er meer overeenstemming in het ecosysteem zodanig dat het risico van een keten split is te verwaarlozen.” Naar aanleiding van de verklaringen Ver’s, Btc.top oprichter Jiang Zhuoer gepubliceerd ander blog post op de read.cash platform genaamd “BCH Miner Schenking Plan update opnieuw.”

Zhuoer’s laatste berichten is veel korter dan de twee blogberichten hij voorafgaand met betrekking tot het IFP onderwerp gepubliceerd. Het bericht wordt ook uitgelijnd met de Bitcoin ABC aankondiging en verdere bespreekt de stemming drempel en coinbase donatie bedrag. Zhuoer’s nieuwste IFP-update luidt als volgt:

Het zal beginnen met de hash stemming, als 2/3 van het netwerk van hash akkoord gaat, zal de donatie van plan tot uitvoering worden gebracht. (Ik denk dat de mijnwerkers hebben het recht om te stemmen over hoe ze hun productie te brengen).
Voor de 5% van de coinbase geschonken door mijnwerkers, zal de mijnwerkers de optie hebben, naar eigen goeddunken, om een ​​aantal van de donatie objecten, zoals te selecteren: General Foundation, ABC, BCHD, Electron Cash.
De donatie plan zal duren voor 6 maanden (als één versie is geldig voor een periode van maximaal 6 maanden). Ik stel voor dat we de fondsenwerving stoppen na 6 maanden, en we kunnen het uiteindelijk opnieuw opstarten om te voorkomen dat [van] steeds een vaste regel.
Er zijn nu tal van bezwaren, ben ik geneigd om de donatie van plan te starten nadat dat de gemeenschap een basisovereenkomst bereikt. Als zij dit niet om dit te bereiken, kunnen we het opzetten van de Algemene Stichting eerste, laten we eens kijken de werking ervan effect financiering door doneren, dan kunnen we de hash stemming volgende keer gaan.

Block 622.509, Bitcoin Verde, en Bitcoin Unlimited
In aanvulling op Zhuoer’s laatste blog post, BCH blok # 622.509 gewonnen door SBIcrypto.com liet een coinbase boodschap die “nee” en een link naar de Bitcoin ABC aankondiging zegt. Er zijn ook opmerkingen als gevolg van de ontwikkelaars van de volledige knooppunten zoals Bitcoin Verde en Bitcoin Unlimited.
Het zwembad SBIcrypto.com gedolven een Bitcoin Cash blok dat zegt “nee” in de coinbase bericht met een link naar de aankondiging Bitcoin ABC’s.
Bitcoin Verde’s Joshua Green getweet over de aankondiging van Bitcoin ABC en vroeg zich af waarom Verde werd uitgesloten. De chief scientist van Bitcoin Unlimited, Peter Rizun, getweet over de aankondiging van ABC ook. “Amaury Sechet is letterlijk het wijzigen van de BCH-protocol om euromunten uit om hem en zijn vrienden”, aldus Rizun. “Door de poison pill, moet mijnwerkers en uitwisselingen te upgraden voor 15 mei Als ze dat doen zoals gewoonlijk en download de nieuwe versie van ABC, zijn plan slaagt standaard.”
Greg Maxwell beweegt de Pot
In aanvulling op de oppositie tegen de IFP, is voormalig Blockstream ontwikkelaar Greg Maxwell schijnbaar roeren van de pot. Binnen de diepten van een r / BTC draad die Greg Maxwell begon, beweert dat hij Amaury Sechet (Deadalnix) prive messaged hem over het creëren van een versie van Bitcoin ABC, zonder de IFP. Github code verbonden door Maxwell toont een versie van ABC, zonder de IFP en opnieuw stelt dat “Amaury Sechet gevraagd dat ik dit bericht.”
Voormalig Blockstream CTO Greg Maxwell verscheen op de Reddit forum r / BTC aan het IFP te bespreken. Hij beweert ook dat hij werd gevraagd om een ​​IFP-vrije Bitcoin ABC versie te bouwen.
“Het is helemaal niet getest en misschien niet eens te compileren,” Maxwell zegt en vervolgens beledigt BCH tegen het einde van zijn opmerkingen. Natuurlijk, Maxwell’s draad, verklaringen, en IFP vrije code waren controversieel onder r / BTC mecenassen. Niet al te veel mensen geloofden Maxwell’s woorden, en veel van zijn commentaar werd in de hele thread downvoted. Maxwell stond ook bekend om betrokken te zijn bij de november 2018 hash oorlog als het ooit werd beweerd dat hij hielp Craig Wright.
Met Negativiteit in de lucht, een open discussie is een netto positieve en de moeite waard
De IFP discussie blijft ontplooien en read.cash en r / BTC zijn gevuld met draden en blog posts over het onderwerp. Als er iets kan worden gezegd op het moment over de woedende debatten het is dat op zijn minst mensen hebben open fora om de situatie te bespreken. Terug in 2015, toen bitcoiners probeerde te debatteren over het verhogen van de blokgrootte, moderators van de meest populaire Bitcoin Reddit forum gecensureerd iedereen die van het verhogen van de blokgrootte goedgekeurd. Op dit moment, in de wereld van Bitcoin Cash, is er geen censuur gebeuren en zelfs Blockstream ontwikkelaar Greg Maxwell is vrij om zijn geest binnen BCH forums te spreken. De IFP debat en discussie blijft ontvouwen en news.Bitcoin.com zullen er zijn om onze lezers elke stap van de weg op de hoogte.

lars
Bitcoins Koers