Uncategorized

Tradeblock Schattingen Post-Halvering Mining Kosten van $ 12.500 per BTC

Op 7 februari heeft de blockchain analytics provider Tradeblock een rapport gepubliceerd over de aankomende BTC beloning halvering. BTC’s block beloning zal naar verwachting halveren op of rond 12 mei 2020, en het verslag schattingen Tradeblock dat de kosten voor de mijne BTC zullen meer dan $ 12.500 na de halvering.

BTC prijs moet Rise Volgens Post-Halvering kostenraming
De grote beloning halvering van 2020 komt en de discussie over dit onderwerp heeft geïntrigeerd crypto supporters. BTC, het grootste blockchain netwerk naar marktkapitalisatie, zal een beloning halvering zien op of rond 12 mei 2020.

Dit betekent een mijnwerker die een blok vindt op het netwerk zal alleen maar 6.25 BTC, in vergelijking met de huidige 12,5 BTC beloning. Natuurlijk heeft de BTC beloning halvering intense speculatie over de vraag of de prijs zal stijgen voorafgaand aan de halvering en winstgevend blijven de mijne na de gebeurtenis en daarom wordt gevraagd. Via sociale media platformen en crypto-gerichte forums, zijn individuen regelmatig debat over het onderwerp. Daarnaast is er sprake van verschillende onderzoeken gedaan naar het onderwerp en Tradeblock onlangs gepubliceerde gedachten van de onderneming op de komende BTC beloning halvering en geschatte post-halvering kosten.
Figuur 1 van Tradeblock’s verslag blijkt BTC netwerk hashrate en moeite hit nieuwe all-time highs.
De blockchain analytics provider benadrukt dat de post-halvering kosten moet rond de $ 12.525. “In onze laatste schattingen, we verwacht dat de commerciële mijnbouw exploitanten waren waarschijnlijk bedrijfsresultaat bij gezonde winstmarges als de prijs van Bitcoin steeg in 2019 (zij het met vlagen van volatiliteit over het jaar),” Tradeblock de onderzoekers opgemerkt. “Echter, het netwerk hash is blijven op een record run, het maken van nieuwe highs bijna elke week.” Ze toegevoegd:

Tradeblock is gegenereerd aannames voor kostenberekeningen.
Analisten en controversiële Stock-to-Flow Charts de halvering Kan Propel BTC Prijs tot $ 100K
Tradeblock benadrukt dat de bruto kosten voor mij een enkele BTC na de halvering zou moeten worden rond $ 15.062 per munt. Echter, door het aanpassen van de veronderstelling dat hashrate blijft relatief vlak dan zijn de kosten zou dalen tot $ 12.525 per BTC. “Het is belangrijk op te merken echter dat grootschalige commerciële mijnbouw zwembaden zoals die worden aangedreven door Bitmain zal waarschijnlijk een lagere apparaat prijs omdat zij zal met behulp van Antminer apparaten tegen kostprijs,” report Tradeblock hoogtepunten. “Als zodanig zou toestaan ​​break kosten enigszins lager dan de hierboven schattingen.”

Het rapport Tradeblock volgt het rapport gepubliceerd in september door Bayerische Landesbank (Bavarian State Bank), die naar schatting BTC prijzen kon $ 90.000 te raken snel. schattingen en redenering van het rapport ontlenen aan speculatie met betrekking tot de beloning halvering en de controversiële voorraad-to-flow (S2F) -systeem. News.Bitcoin.com rapporteerde onlangs over hoe een paar S2F grafieken tonen een mogelijke klim naar de $ 100K merk. Handelaren die van harte geloven in S2F technische analyse denkt dat de beloning halvering is een van de grootste redenen waarom de $ 100K prijs haalbaar is. Daarnaast onchain gegevens blijkt dat BTC mijnwerkers hamsteren munten als het verschil tussen vers gegenereerd munten en hun besteedt eerst consistente gaten week na week.
Uit de statistieken van Bytetree’s “Generation / On-keten 1 Spend” gegevens blijkt veel mijnwerkers hamsteren munten voorafgaand aan het halveren.
verslag Tradeblock gaat uit van mijnwerkers zullen blijven middelen besteed om het netwerk te beveiligen, ondanks de beloning halvering. De gegevens van de studie suggereert dat de “kosten (per gedolven BTC) verhoging na de halvering” zeker zal gebeuren, maar de stijging van de prijs is theoretisch. “Dit suggereert dat de mijnwerkers zijn waarschijnlijk verwacht dat de prijs van Bitcoin te stijgen naar hogere niveaus (boven ~ $ 12,000-15,000 per BTC) rond de halvering zodat ze blijven om winst te genereren, of ze waarschijnlijk zullen kijken naar hulpbronnen te verminderen na de halvering resulterende in een hash tariefsverlaging de winstgevendheid valt,”report Tradeblock concludeert. Als de prijs van Bitcoin middelen is het niet rendabel om mij na de BTC halvering mei, aanzienlijk kunnen mijnwerker capitulatie optreden.

Disclaimer: Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is geen aanbod of uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop of verkoop of een aanbeveling, goedkeuring of sponsoring van alle producten, diensten of bedrijven. Bitcoin.com geeft geen beleggingsadviezen, fiscale, juridische of boekhoudkundige adviezen. Noch de maatschappij, noch de auteur verantwoordelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten genoemd in dit artikel. Price-artikelen, en op de markt updates zijn bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet beschouwd worden als trading advies. Noch Bitcoin.com noch de auteur is verantwoordelijk voor eventuele verliezen of winsten, als de ultieme beslissing om een ​​transactie wordt opgemaakt door de lezer uit te voeren.

lars
Bitcoins Koers