Uncategorized

5% van de Block Rewards – Bitcoin ABC zal toevoegen Infrastructure Funding Plan in De Volgende Release

Bitcoin ABC ontwikkelaars publiceerde een blog post op zaterdag waarop de mijnwerker Infrastructure Funding Plan (IFP) bespreekt en het team vertelde de gemeenschap de software engineers zijn “gevraagd” te implementeren IFP. Volgens de ontwikkelaars, zal de code voor IFP in de komende 0.21.0 ABC software release worden geïmplementeerd.

Bitcoin ABC zullen uitvoeren Code voor de infrastructuur Funding Plan in de volgende software-release
Btc.top oprichter Jiang Zhuoer introduceerde onlangs een mijnwerker gefinancierd Infrastructure Funding Plan (IFP), die zou zien een fractie van blok beloningen gestuurd naar de kern ontwikkelaars die werken aan de BCH protocol. In eerste instantie was het plan om 12,5% van de BCH coinbase beloningen gebruiken en participatie mijnwerker nodig was. Terwijl sommige mensen vonden het plan, het voorstel niet goed zitten met een aantal BCH supporters en de mensen gedebatteerd over de onderwerp voor dagen. Daarna volgde Zhuoer met de gemeenschap na het horen van de reacties en hij legde uit dat de coinbase beloning zou worden verminderd en in plaats van dat andere mijnwerkers te doneren ze konden hun percentage verbranden.

Nogmaals, BCH leden van de gemeenschap overwogen over de herziene plan en het gesprek had geregeld voor een tijdje. Dan op zaterdag, Bitcoin ABC kondigde het team zou het toevoegen van ondersteuning aan de IFP binnen de komende codebase release. Het 0.21.0 ABC software release code bevat Werktuigen regels indien geactiveerd door mijnwerkers via [a] BIP-9 zoals methode. De werkwijze zou dezelfde stappen gebruikt bij BTC ontwikkelaars voor plaatsing zachte fork geactiveerd Afgezonderde getuige (Segwit). De Bitcoin ABC blog post luidt als volgt:

BIP-9 Vind Voting zal worden gebruikt voor IFP Activation
Volgens het development team, het nieuwe plan is anders als het zal worden “getriggerd door mijnwerkers via BIP-9 zoals methode.” “Het bedrag wordt verlaagd tot 5% van het blok beloning [en] de fondsen kan gaan om meer dan één project, en kan je naar een van de vele in een witte lijst”, de update zegt. Het bericht gaat verder en legt de “witte lijst” van mogelijke projecten. De volgende criteria zijn onder meer:

Moet gemeenschappelijke infrastructuur, dingen die verschillende producten te bouwen op de top van zijn.
Het project moet een “publiek goed” te leveren
Het project moet open source software licenties compatibel met andere projecten in de Bitcoin Cash ecosysteem te gebruiken.
Het plan moet prioriteit geven aan projecten die in geldnood.

De huidige knooppunttelling de top drie BCH knooppunt implementaties volgens Coin Dans statistieken.
De software engineers bekendgemaakt dat door toepassing van de criteria een whitelist tot bloei is gekomen. Er zullen donatie adressen voor een algemeen fonds, Bitcoin ABC, Electron Cash en BCHD. “Als een project, Bitcoin ABC van mening dat een stabiele financiering van Bitcoin Cash software-infrastructuur is essentieel voor het succes van het project,” de ontwikkelaars gesloten. “Hoewel we erkennen dat sommige aspecten van dit plan controversieel zijn geweest, zijn wij van mening dat over het algemeen de voordelen van het plan te maken van het potentieel voor een zeer spannende toekomst waarin Bitcoin Cash kan groeien en te concurreren, en kan zijn doel om de beste geld te bereiken die de wereld ooit heeft gezien.”
De ontwikkelaars Ook bedankte Btc.top Jiang Zhuoer mijnbouw en andere zwembaden voor hun “verlangen” voor de financiering van infrastructuur. “We zijn optimistisch dit plan zou een groot succes zijn,” het team blog post verdere hoogtepunten.

lars
Bitcoins Koers