Uncategorized

Fed voorzitter Powell onthult Amerikaanse reactie op China’s Digital Yuan, Weegschaal, Openbare Payments Ledger

In zijn getuigenis voor het House Financial Services Committee, Federal Reserve voorzitter Jerome Powell beantwoord een aantal vragen met betrekking tot digitale valuta. Terwijl waarin staat dat “een grootboek waar je weet dat betalingen van iedereen” is geen probleem in China, hij gelooft dat het is niet aantrekkelijk voor de VS toe te geven dat Facebook de Weegschaal project was een wake-up call voor de Fed, de voorzitter op voorwaarde dat een vooruitgang actualisering van digitaal dollar van de Fed.

Public Ledger niet aantrekkelijk voor de VS
Jerome Powell, voorzitter van de Board of Governors van het Federal Reserve System, getuigde voor de Tweede Kamer van de Commissie Afgevaardigden over financiële diensten op dinsdag. De hoorzitting, getiteld “Monetair beleid en de toestand van de economie,” werd voorgezeten door Rep. Maxine Waters.
Illinois vertegenwoordiger Bill Foster gevraagd Powell een aantal vragen over digitale valuta’s, met inbegrip van de voortgang van de digitale dollar, daarbij verwijzend naar dat de Chinese claims zullen ze de uitrol van hun digitale yuan “zeer snel eens.”
Fed-voorzitter Jerome Powell geeft zijn getuigenis voor House Financial Services Committee op dinsdag.
“Heb je het gevoel dat u voldoende inzicht in wat de Chinezen aan het doen zijn op dit punt. Heeft u contacten op werkniveau, dat geeft je een idee van wat hun uitrol is waarschijnlijk te doen, zoals waarschijnlijk eruit?”Vroeg Foster. Powell snel antwoordde: “Ja, ik bedoel, we hebben zeker, dat.” Maar hij verduidelijkt dat de omstandigheden in de Verenigde Staten zijn volledig verschillend van China, de uitwerking:
Bijvoorbeeld, het idee van het hebben van een grootboek waar je weet dat de betalingen van iedereen is niet iets dat zou zijn, je weet wel, met name aantrekkelijk in de context Verenigde Staten. Het is niet een probleem voor China.
Enorm belangrijk om te blijven Currency Gecentraliseerde
Verwijzen naar zijn gesprek met gouverneur Lael Brainard, Foster vroeg Powell: “Denkt u dat de oprichting van een digitaal dollar zou helpen ervoor te zorgen dat de Amerikaanse dollar blijft om te dienen als de kern van de VS en het financiële systeem van de wereld” antwoordde de Fed-voorzitter, “ het hebben van een enkele regering munt in het hart van het financiële systeem is iets dat ons goed heeft gediend,”pleiten voor‘het behoud van de centrale rol van een centraal algemeen aanvaarde munt die wordt geaccepteerd en vertrouwd is een enorm belangrijke zaak.’
Onder verwijzing naar dat de particuliere sector innoveert en elke grote centrale bank bestudeert momenteel de centrale bank digitale valuta’s, de voorzitter merkte op: “Het is heel erg de taak van ons en andere centrale banken om de kosten en baten en trade-offs in verband met een mogelijke digitale begrijpen valuta.”
Rep. Bill Foster
Foster ook gevraagd Powell hoe hij de Fed vooruitgang zou karakteriseren op een centrale bank digitale valuta in vergelijking met andere landen. De vertegenwoordiger Illinois wees erop dat een van de redenen waarom er zo veel bezorgdheid over de Weegschaal project is dat het onmiddellijk zou moeten schaal. Hij benadrukte dat een andere entiteit in een positie om vergelijkbare omvang te bereiken, is de Chinese overheid.
“Hoe zou u ons vermogen om te reageren karakteriseren deze potentieel concurrerende bedreiging?” Powell werd gevraagd. “We werken hard aan. We hebben een groot aantal projecten gaande inspanningen gaande is, op dat moment,”antwoordde hij, erop wijzend dat de VS een probleem van mensen af ​​te stappen van contant geld als verschillende Europese landen nog niet heeft gehad. Volgens de Fed stoel: “De hoeveelheid contant geld in de Amerikaanse economie blijft sneller groeien dan het nominale BBP.” Hij vervolgde:
Er zijn veel vragen die moeten rond digitale valuta te worden beantwoord voor de Verenigde Staten, met inbegrip van cyber kwesties, privacy issues, vele relationele mogelijkheden zich aandienen.
“Dus we gaan om samen te werken door al die en het doen van al dat werk grondig en verantwoord,” Powell toegevoegd.
Fed-voorzitter Jerome Powell
Weegschaal: The Fed’s Wake-Up Call
Erop wijzend dat de goedkeuring van de mobiele telefoon betalingen in een paar jaar zou kunnen gebeuren, Foster beweerde dat de VS moet in staat zijn om snel te reageren wanneer dat gebeurt, zoals met een digitaal dollar. “Ik ben het volledig eens met dat,” Powell antwoordde, toe te voegen:
Eerlijk gezegd, Weegschaal echt een vuur onder die en het was een beetje een wake-up call dat deze snel komt en op een manier dat het vrij wijdverspreid en systeemrelevante, vrij snel als je gebruik maakt van een van deze grote tech netwerken kunnen komen zoals Weegschaal deed.
In haar openingstoespraak, Waters drong er bij Powell om een ​​oogje in het zeil op Facebook en de Weegschaal project te houden. Ze beweerde dat Facebook de geplande Weegschaal cryptogeld en digitale portemonnee lanceren “ingrijpende gevolgen voor het monetair beleid en concurreren met onze eigen Amerikaanse dollar zou kunnen hebben.” Waters en een paar andere Democraten eerder gevraagd Facebook naar de Libra project stop te zetten totdat het Congres de tijd heeft om de kwestie te onderzoeken van grote tech bedrijven de lancering van digitale producten en actie te ondernemen.

Disclaimer: Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is geen aanbod of uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop of verkoop of een aanbeveling, goedkeuring of sponsoring van alle producten, diensten of bedrijven. Bitcoin.com geeft geen beleggingsadviezen, fiscale, juridische of boekhoudkundige adviezen. Noch de maatschappij, noch de auteur verantwoordelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten genoemd in dit artikel.

lars
Bitcoins Koers