Uncategorized

Bitcoin Cash Community Begins Crafting Q & A Stack Exchange Site to Build Knowledge Base

Op 6 februari werden Bitcoin Cash supporters kennis met een nieuwe BCH-centric Stack Exchange gemeenschap genaamd bitcoincash.stackexchange.com. Het doel van de Q & A website heeft tot doel een “kenniscentrum” voor Bitcoin Cash ontwikkelaars en individuele onderzoekers die geïnteresseerd zijn in het leren over BCH bouwen.

De Curation van een Bitcoin Cash-Centric Q & A Community Begins
BCH voorstanders en ontwikkelaars zijn bezig met het brengen van Bitcoin Cash tot de massa’s, maar er is nog veel werk aan de winkel. In november, BCH ontwikkelaars gesproken over de creatie en het onderhoud van Bitcoin Cash specificaties en Joshua Green en het Bitcoin Verde team zijn Curating the specs. Deze week is de community werd ingevoerd om een ​​voorgestelde Stack Exchange gemeenschap gewijd aan de opbouw van de kennisbasis voor het BCH-netwerk. Stack Exchange werd opgericht in 2009 met het oog op een robuuste Q & A website gevuld met onderwerpen die een verscheidenheid van terreinen te dekken. De nieuwe BCH-gebaseerde plaats Q & A wil onder meer groeien als de BTC-versie van Stack Exchange, dus BCH ontwikkelaars en onderzoekers kunnen samenwerken om een ​​beter begrip van specifieke infrastructuur en normen. Bitcoincash.stackexchange.com werd voorgelegd aan de gemeenschap in een read.cash blog post naar de site van de doelstelling uit te leggen.
Een recent gepubliceerde read.cash blog post introduceerde het idee van een Bitcoin Cash-centric Stack Exchange.
De auteur van de blog post, Nyusternie, legde uit dat de aanroeping van de BCH-centric Stack Exchange in eerste instantie begint met een voorstel dat indien goedgekeurd zal de officiële Bitcoin Cash Stack Exchange site. “Het is tijd om te beginnen met [de bouw van] een kenniscentrum voor Bitcoin Cash ontwikkelaars,” Nyusternie schreef. “Bitcoincash.stackexchange.com ‘zou kunnen’ uitgegroeid tot een huis voor Bitcoin Cash ontwikkelaars, liefhebbers, en dergelijke … maar eerst, zal het zijn om de gemeenschap om het te laten gebeuren, door te bewijzen onze waardigheid aan de goden van [antwoordde]. ”Nyusternie toegevoegd:

De voorgestelde BCH Q & A website moet tractie te verzamelen. Momenteel is de site bevindt zich in de sectie “Area 51-Technolgy” van gereageerd.
Het bouwen van een significante Bitcoin Cash Knowledge Base
Om de Q & goden Een website moet u zich, Nyusternie gedetailleerd dat geïnteresseerden kunnen voorstellen en creëren voorbeelden van vragen. Gebruikers en ontwikkelaars kunnen deelnemen tijdens de duur van beta-periode van de site, zodat het platform robuuster kan groeien. “De site wordt gelanceerd voor een beta-periode om het zaad met vragen, de ontwikkeling van de FAQ, te benoemen tijdelijke moderators, en verfijnen van het ontwerp,” zei Nyusternie. “Als een site kritieke massa bereikt, wordt het een volwaardig lid van de Stack Exchange Network.” Op het moment van publicatie, de BCH gebaseerde Q & A site in de “Area 51” zone vermeld heeft ongeveer 20 voorbeelden van vragen. Onderwerp bevat vragen die Cashfusion, CTOR te dekken, de verschillen tussen ERC20s en SLP penningen, fractionele satoshis, stablecoin schepping en SPV portemonnee onderwerpen. Op dit moment kunnen mensen vragen, upvote, downvote plaatsen, en proberen om een ​​specifiek onderwerp te sluiten.
Bij druk op tijd is er een totaal van 20 vragen en de site moet 40 vragen door te gaan naar de volgende fase van de Q & A website curation proces.
read.cash bericht Nyusternie werd verwelkomd op de Reddit forum r / BTC en BCH liefhebbers commentaar op het idee. “Dank u voor dit te doen,” één persoon schreef in reactie op de Stack Exchange concept voor het kweken van een rijke BCH kennisbasis. Nyusternie merkte ook op dat niet alleen een Q & A website gewijd aan BCH mensen helpen antwoorden te vinden op vragen, maar het is een van de meest bekende sites voor educatieve kennis over technologie, wiskunde en wetenschap. Een volwaardig lid van de Stack Exchange zal helpen BCH zoekmachine ontdekking op sites als Google en Baidu, Nyusternie benadrukt. Op dit moment, bitcoincash.stackexchange.com nodig heeft om de 40-vraag minimum te bereiken om verder te gaan naar de volgende fase.

Disclaimer: Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is geen aanbod of uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop of verkoop of een aanbeveling, goedkeuring of sponsoring van alle producten, diensten of bedrijven. Bitcoin.com geeft geen beleggingsadviezen, fiscale, juridische of boekhoudkundige adviezen. Noch de maatschappij, noch de auteur verantwoordelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of vertrouwen op enige inhoud, goederen of diensten genoemd in dit artikel.

lars
Bitcoins Koers