Uncategorized

Bitcoin minen op je pc

Wist je dat je ook met je eigen pc, laptop en zelf smartphone bitcoins en vele andere coins kan minen? Met behulp van makkelijk en gratis te downloade software die je kan vinden op het internet is het mogelijk je eigen device te laten werken voor jou. Echter levert dit nu niet spectaculair veel op.

Hoe je nu net met je computer moet minen kan je allemaal vinden op bitcoins minen op mijn computer. Hier gaan we verder niet op in, want dit is toch wel een enorme information overload. Eenmaal als je jouw computer hebt ingesteld op het minen van bitcoins of andere coins is het eigenlijk kinderspel. Wanneer je computer aan staat kan je het programma starten en er worden automatisch coins op je wallet gestort. Ook is het mogelijk om je computer minder hard te laten minen wanneer je jouw computer aan het gebruiken bent en wanneer je dan niet achter je computer zit kan je jouw programma harder laten draaien zodat je meer coins kan minen.

Wat levert dit nu op?

Wat het net oplevert door te minen met je eigen computer hangt af van de kracht van jouw computer en vooral de kracht van je videokaart. De kracht die gebruikt voor te minen wordt uitgedrukt in Mh/s. Hoe sterker je videokaart hoe meer Mh/s je videokaart levert en hoe meer dit oplevert. Echter 1 computer levert nooit veel op. Met 1 computer kan je amper alleen gaan minen, want het kan weken, maanden tot jaren duren voor je een blok gaat minen waarmee je wat verdiend. Daarom mine je beter in een pool en bundel je jouw Mh/s samen met 100den andere samen om te minen. Hierdoor vindt je sneller een blok waar waarde achter zit en verdien je sneller wat. Een goede pool vinden is noodzakelijk om zoveel mogelijk te kunnen verdienen.

Mijn computer levert ongeveer een 5O a 1 euro op aan coins per dag. Dit is niet veel, maar we zijn dit aan het versterken de komende maanden. Echter wanneer ik de coins voor langere tijd hou en ze ooit even sterk worden als bitcoin, dan zitten we wel goed.

lars

Laat een reactie achter

Bitcoins Koers