Crypto Koers

Bitcoin voorspelling: Cryptocurrencies zullen dit jaar ‘SKY HIGH’ gaan.

Bitcoin en de vraag naar andere cryptocurrencies zullen dit jaar “sky high” gaan en zou winsten tot 60 procent opleveren, aldus wat de CEO van een van ‘s werelds grootste onafhankelijke financiële diensten organisaties voorspeld.

Nigel Green, CEO van deVere Group, waarschuwde dat Bitcoin zeer volatiel zal blijven omdat het onder “toenemende druk” van Ethereum en andere cryptocurrencies komt te staan.

Bitcoin slonk vorige week met 30% door de angst van investeerders voor het barsten van de bubbel.

De heer Green zei:”De vraag naar cryptocurrencies zal in 2018 echter de lucht in schieten als meer mensen er kennis over krijgen en ze gebruiken, en als het belang van overheden en bedrijven, en meer regulering, laten zien hoe de markt zich ontwikkelt en steeds meer mainstream wordt”.

Bitcoin zal de komende 12 maanden zeer volatiel blijven, wat verwacht mag worden. Als hij zich herstelt van zijn huidige positie en als/wanneer hij het volgende grote weerstandspunt passeert, kunnen we zien dat hij 50 tot 60 procent stijgt, omdat velen zullen binnenspringen uit angst voor een tweede keer de boot missen.

“Zoals op alle markten creëert en zal deze verwachte volatiliteit belangrijke koopkansen blijven creëren “.

De heer Green, die vandaag de cryptocurrency app deVere Crypto lanceerde om de digitale munten te bewaren en te versturen, waarschuwde dat bitcoin onder druk van zijn rivaal etherium staat.

Hij zei: “Bitcoin zal onder toenemende druk komen te staan van andere cryptocurrencies in 2018, als de rivalen technologisch geavanceerdere functies krijgen en dit verschil algemeen bekend wordt.”

Ethereum zal Bitcoin het hardst onder druk zetten, met veel analisten die zeggen dat Ethereum wordt ondersteund door superieure technologie en meer gebruiksmogelijkheden heeft dan de huidige dominante leider.

In veel opzichten doet de strijd tussen Bitcoin en Ethereum denken aan de VHS vs Betamax tech-formaat oorlog van de jaren tachtig. Maar er is ruimte voor verschillende grote spelers in cryptocurrencies, in tegenstelling tot de markt van het videoformaat.

Tegenwoordig is Bitcoin momenteel geprijsd op $7.052,34 USD (-15,76 procent) en ethereum op $686,16 (-19,91 procent), volgens coinmarketcap op 7,08pm GMT.

Experts zeggen dat het moeilijk is om de “ware waarde” van cryptocurrency te weten omdat de digitale munten niet genoeg gebruikt worden in de dagelijkse financiën.

Nicholas Gregory, oprichter en CEO van CommerceBlock, een bedrijf dat gedecentraliseerde financiële infrastructuur creëert op publieke blokkades, zei: “Recente prijzen zijn aan speculatie toe te schrijven. We zullen niet weten wat de werkelijke waarde van bitcoin is tot het meer gebruikt wordt in de dagelijkse financiering. De gemeenschap zal hun munten door deze, zwakke handen en speculanten met zeker verlof vasthouden.

Przemek Skwirczynski, een medewerker van de ICO Rocket, zei: “De prijsschommelingen zijn een reactie op het nieuws van sommige grotere economieën die de handel in deze cryptocurrency afwijzen. Ik zou echter zeker niet willen zeggen dat de bitcoin dood is, gezien het feit dat deze, samen met andere cryptocurrencies, al in een aantal rechtsgebieden volledig gelegaliseerd is.

U zult grote prijsschommelingen zien als bepaalde landen hun standpunten verkondigen, maar houd er rekening mee dat er zowel slecht als goed nieuws zal zijn “.

lars

Laat een reactie achter

Bitcoins Koers