Crypto Koers Nieuws

Bitcoin Koers Fluctueert

De waarde van bitcoin schommelt onvoorspelbaar na een tumultueuze periode voor de cryptocurrency. Het trof een nieuw hoog record toen het de $19.850 op 17 december passeerde, maar binnen dagen daalde deze koers naar een dieptepunt van $12.000. Na wat stijgingen lijkt de koers weer omhoog te gaan, maar ook vandaag valt de koers weer onder de $13.000.

Het zag er naar uit dat de bitcoin alleen maar meer zou gaan stijgen en het geen slecht moment was om te starten met cryptocurrency. Op het moment van schrijven is de bitcoin koers $12.863 USD/BTC, dat is een daling van 11.4% vandaag.  De waarde van één bitcoin is meer dan 27 procent hoger dan vorige maand en meer dan 1.239 procent in het afgelopen jaar. Maar recent is wel gebleken hoe snel de situatie kan veranderen. De waarde van de bitcoin daalde dramatisch vorige week: met bijna $2.000 in slechts één uur. Rustig herstelde het zich en steeg met ongeveer $1.500 in de 24 uur daarna.

Bitcoin is volatiel en de verwachting is dat deze zal blijven fluctueren. De spectaculaire stijging van de bitcoin in het afgelopen jaar ging tezamen met stijgende interesse in deze cryptomunt, waardoor meer individuen erin gingen investeren. Recentlijk is de interesse in alternatieve cryptocurrencies, zoals IOTA en Ripple flink gestegen. Aan de stijgende koers en interesse van deze cryptomunten lijkt het een goede tijd om Ripple te kopen, alhoewel we recentelijk met de IOTA ook hebben gezien dat deze alternatieve cryptocurrencies ook enorm kunnen dalen binnen korte tijd. Wees dus altijd voorzichtig met investeren in cryptocurrencies!

Veel mensen zijn echter bang dat de bitcoin bubble elk moment kan barsten. Verschillende financiële experts adviseren potentiële investeerders om cryptocurrencies te vermijden, terwijl anderen juist geloven in deze munten en speculeren dat de bitcoin zou kunnen stijgen naar de $1.000.000.

lars

Laat een reactie achter

Bitcoins Koers